Chisinaul ramane cu fata spre Occident: Nou acord de guvernare proeuropeana

Miercuri, 22 Iulie 2015, ora 08:06
801 citiri
Chisinaul ramane cu fata spre Occident: Nou acord de guvernare proeuropeana
Foto: Arhiva Ziare.com

Liderii celor trei partide proeuropene din Republica Moldova (Partidul Liberal, Partidul Democrat si Partidul Liberal Democrat) au anuntat marti seara ca au parafat acordul de formare a unei noi coalitii de guvernare, urmand ca PLDM sa desemneze premierul, iar PD presedintele Parlamentului.

"Acordul de constituire a majoritatii parlamentare a fost parafat. Am convenit asupra tuturor punctelor discutate pe durata negocierilor. Este un acord politic bun, echilibrat, care urmeaza sa asigure o majoritate parlamentara stabila pentru Republica Moldova si sa investeasca in timpul cel mai apropiat Guvernul", a declarat liderul PLDM, Vlad Filat, dupa aproape patru ore de discutii, relateaza Jurnal de Chisinau in editia electronica.

"Alianta pentru Integrare Europeana (AIE), care parca e moarta, a inceput sa se miste si a devenit AIE3, ceea ce inseamna, cred eu, un semnal bun pentru cetateni, parteneri, dar si pentru noi, care trebuie sa ducem la bun sfarsit ceea ce ne-am asumat impreuna ...citeste mai departe despre "Chisinaul ramane cu fata spre Occident: Nou acord de guvernare proeuropeana" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#acord guvernare Moldova , #Stiri International