"Cimitirul tradatorilor" deschis la Istanbul. Primul mormant este cel al unui capitan care a ucis un lider local

Joi, 28 Iulie 2016, ora 22:28
665 citiri
"Cimitirul tradatorilor" deschis la Istanbul. Primul mormant este cel al unui capitan care a ucis un lider local
Foto: Ziare.com

"Cimitirul tradatorilor" destinat militarilor turci care au murit in timpul tentativei esuate de lovitura de stat din 15 iulie a fost deschis la Istanbul.

Prima persoana inmormantata in cimitir este capitanul Mehmet Karabekir, originar din Trabzon, care l-a ucis pe liderul administrativ (muhtar) al cartierului Acibadem, Mete Sertbas.

Karabekir avea 34 de ani si doi copii. El a fost ucis la Istanbul in timpul unei operatiuni a fortelor speciale, dupa ce i-a condus pe soldatii care au actionat in cartierul Acibadem in timpul tentativei de lovitura de stat.

"Cimitirul tradatorilor" a fost deschis in cartierul Tepeoren, la 45 de kilometri de centrul Istanbulului, pe un teren unde se afla un adapost pentru animalele fara stapani.

"Un tradator a fost ingropat. Familia nu l-a vrut si a fost ingropat in 'Cimitirul tradatorilor'. Cei care si-au tradat tara nu vor avea liniste nici in mormant", a spus primarul Istanbulului, Kadir ...citeste mai departe despre ""Cimitirul tradatorilor" deschis la Istanbul. Primul mormant este cel al unui capitan care a ucis un lider local" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Cimitirul tradatorilor Turcia, #Cimitirul tradatorilor lovitura stat, #Cimitirul tradatorilor militari turci , #Stiri International