Cinci romani, indezirabili in Rusia - Chifu, Cioroianu si Tomac, printre cei aflati pe lista neagra

Sambata, 30 Mai 2015, ora 09:26
1056 citiri
Cinci romani, indezirabili in Rusia - Chifu, Cioroianu si Tomac, printre cei aflati pe lista neagra
Foto: Facebook/Red Square

Rusia a transmis recent o lista neagra cu zeci de personalitati din Uniunea Europeana care nu mai au voie sa intre pe teritoriul sau. Cinci romani se afla printre persoanele indezirabile.

Este vorba despre Eugen Tomac - presedintele PMP, Adrian Cioroianu - fost ministru de Externe si ambasador desemnat pe langa UNESCO, Iulian Chifu - fostul consilier prezidential pentru Securitate si Politica Externa al lui Traian Basescu, Tiberiu Liviu Chondon - seful Statului Major al Fortelor Navale si Gheorghe Hategan - director general adjunct al companiei de stat, Transgaz.

Cele cinci nume apar intr-un document care contine lista celor 89 de personalitati din UE care au fost interzise pe teritoriul Rusiei. Acesta a fost publicat pe pagina de Facebook a lui Iulian Chifu.

"Daca asta e pretul pentru a comenta liber si argumentat incalcarea de catre Rusia a regulilor dreptului international si a angajamentelor de securitate europene in Georgia si Ucraina, merita!", a scris pe Facebook ...citeste mai departe despre "Cinci romani, indezirabili in Rusia - Chifu, Cioroianu si Tomac, printre cei aflati pe lista neagra" pe Ziare.com

#romani interzisi Rusia, #lista neagra Rusia romani , #Stiri International