Cine ar putea deveni vicepresedinte al SUA, daca Hillary Clinton castiga alegerile

Duminica, 17 Iulie 2016, ora 19:17
478 citiri
Cine ar putea deveni vicepresedinte al SUA, daca Hillary Clinton castiga alegerile

Hillary Clinton are cinci posibili candidati la postul de vicepresedinte al SUA alaturi de care sa continue cursa electorala pentru presedintia Statelor Unite.

Candidatii la presedintia SUA anunta in timpul cursei electorale pe cine vor sa numeasca vicepresedinte in cazul castigarii alegerilor.

Daca Donald Trump si-a anuntat partenerul ales, in persoana guvernatorului statului Indiana Mike Pence, ca intr-un "reality show", Clinton pare sa faca acest lucru "aproape in secret", comenteaza CNN.

Hillary Clinton, care ar trebui sa faca un anunt la sfarsitul saptamanii viitoare, i-ar avea in vedere pe urmatorii candidati:

1. TIM KAINE

Senatorul din Virginia a aparut joi alaturi de Clinton la un miting in acest stat, ocazie cu care a laudat-o pentru ceea ce a facut in domeniul ingrijirilor medicale si a declarat ca ea pune copiii si familiile pe primul loc.

Kaine si-a intensificat in ultimele saptamani contactele cu grupari progresiste - in special cu miscarea care sustine ...citeste mai departe despre "Cine ar putea deveni vicepresedinte al SUA, daca Hillary Clinton castiga alegerile" pe Ziare.com

#Hilary Clinton vicepresedinte , #Stiri International