Cine e Donald Trump, viitorul presedinte SUA: Afacerist fara scrupule, vedeta TV si misogin acuzat de abuzuri sexuale

Miercuri, 09 Noiembrie 2016, ora 11:51
1096 citiri
Cine e Donald Trump, viitorul presedinte SUA: Afacerist fara scrupule, vedeta TV si misogin acuzat de abuzuri sexuale
Foto: Facebook/ Donald J. Trump

Donald Trump este castigatorul alegerilor prezidentiale din Statele Unite si deci urmeaza sa fie cel de-al 45-lea presedinte american, incepand cu 20 ianuarie 2017. Dar cum a ajuns pana aici si cine este controversatul miliardar republican?

Pentru inceput, trebuie spus ca Trump este un om de afaceri de mare succes, cu o avere uriasa, producator de televiziune si controversat politician.

Nascut in anul 1946, in Queens, New York, Trump avea 4 frati si surori, insa fratele sau Fred Jr. a murit in 1981, din cauza consumului de alcool. Astfel, viitorul om de afaceri a explicat de ce nu a pus gura pe alcool si nu a fumat.

A invatat la academia militara, incepand cu varsta de 13 ani, dupa care de la 18 ani a mers la Scoala Wharton de Finante si Comert a Universitatii Pennsylvania.

Tatal sau, Fred, este nascut tot in Queens, din parinti veniti din Germania, in timp ce mama lui Donald Trump este nascuta in Scotia.

Preferintele politice, ascensiunea si candidatura la ...citeste mai departe despre "Cine e Donald Trump, viitorul presedinte SUA: Afacerist fara scrupule, vedeta TV si misogin acuzat de abuzuri sexuale" pe Ziare.com

#biografie Donald Trump, #cine este Donald Trump, #istorie Donald Trump, #Donald Trump presedinte SUA , #Stiri International