Cine e omul care l-a depasit pe Donald Trump in primul test electoral. Are si el o tinichea de coada... sau mai multe

Marti, 02 Februarie 2016, ora 12:24
939 citiri
Cine e omul care l-a depasit pe Donald Trump in primul test electoral. Are si el o tinichea de coada... sau mai multe
Foto: Facebook/ Ted Cruz

Donald Trump nu mai este favorit sa devina candidatul Partidului Republican la alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii, in aceasta postura fiind acum Ted Cruz.

Senatorul de Texas l-a invins pe miliardarul Donald Trump si a castigat alegerile primare republicane din statul american Iowa, luni seara, aminteste Mirror.

La aceste alegeri participa membri ai partidului care isi arata sustinerea pentru candidatul favorit fie prin ridicarea mainii, fie prin gruparea intr-un loc diferit al incaperii. Politicienii din Iowa sunt primii din SUA care au votat pentru candidatul partidului lor.

Prima lovitura de la americani pentru Donald Trump

Sondajele indicau inainte de evenimentul de luni seara ca Trump urma sa castige la o diferenta de 3 procente. In cele din urma, Cruz a castigat cu 28 la suta, fata de 24 la suta, cat a obtinut miliardarul.

Cine este Ted Cruz

Este senator de Texas din anul 2013. Inainte ca republicanul de 45 de ani sa lucreze pentru Comisia ...citeste mai departe despre "Cine e omul care l-a depasit pe Donald Trump in primul test electoral. Are si el o tinichea de coada... sau mai multe" pe Ziare.com

#Ted Cruz alegeri SUA, #Ted Cruz Trump republicani, #alegeri primari republicani, #Ted Cruz candidat alegeri prezidentiale, #Ted Cruz republican alegeri , #Stiri International