Cine e Theresa May, primul premier-femeie al UK dupa Margaret Thatcher: Promite sa faca din Brexit un succes

Luni, 11 Iulie 2016, ora 20:32
927 citiri
Cine e Theresa May, primul premier-femeie al UK dupa Margaret Thatcher: Promite sa faca din Brexit un succes
Foto: Twitter/Theresa May

Theresa May va deveni, miercuri seara, noul premier al Marii Britanii, dupa demisia lui David Cameron din fruntea Guvernului. Insa cine este cea care va tine fraiele tarii care se pregateste de iesirea din Uniunea Europeana?

Ea va fi prima femeie prim-ministru a Regatului Unit din ultimii 26 de ani, adica de la Margaret Thatcher incoace.

Luni seara a fost desemnata oficial la sefia Partidului Conservator din UK de asa-numitul Comitet 1922, iar dupa demisia de miercuri a lui David Cameron va ocupa si functia de prim-ministru.

Theresa May a declarat ca se simte onorata. Ea a spus ca vrea sa construiasca o tara mai buna si ca vrea sa faca din Brexit un succes, transmite BBC.

La finalul discursului, ea l-a laudat pe David Cameron pentru modul in care a condus Marea Britanie si partidul.

Cu Brexit inainte!

Express.co.uk aminteste ca Theresa May a ocupat functia de ministru de Interne din 2010 pana in prezent si a gestionat situatia imigrantilor din UK, un cartof fierbinte ...citeste mai departe despre "Cine e Theresa May, primul premier-femeie al UK dupa Margaret Thatcher: Promite sa faca din Brexit un succes" pe Ziare.com

#cine e Theresa May, #Theresa May, #cine e noul premier Marea Britanie, #nou premier Marea Britanie , #Stiri International