Cine este Donald Trump si ce vrea el

Miercuri, 27 Ianuarie 2016, ora 07:07
1000 citiri
Cine este Donald Trump si ce vrea el

Pe zi ce trece, primim tot mai multe informatii despre popularul candidat republican. Dar de ce ar fi interesant pentru publicul roman?

In opinia mea, alegerile din acest an vor fi un moment de cumpana pentru Partidul Republican si vor seta politica externa a Americii pentru urmatorul deceniu.

Daca pierd din nou alegerile pentru Casa Alba, republicanii ar ajunge la cel putin 12 ani fara presedinte, ceea ce inseamna o criza profunda pentru politica de centru-dreapta din SUA. Nu s-a mai intamplat asa ceva din perioada 1933-1953, cand pentru 20 de ani la Casa Alba au fost numai lideri democrati.

Dar este Donald Trump speranta republicanilor? Acesta a plecat in cursa pe cont propriu. Nu a fost sustinut de partid, nu avea experienta politica anterioara, nefiind ales in Senat sau in Congres, camera inferioara a Parlamentului SUA.

Trump e un miliardar excentric care a decis "sa-si salveze tara", cum se lauda el. Inainte de a intra in politica a fost vedeta TV. A avut succes cu un ...citeste mai departe despre "Cine este Donald Trump si ce vrea el" pe Ziare.com

#Trump candidat prezidentiale SUA , #Stiri International