Cine sunt adevaratii traficanti de arme la nivel global

Miercuri, 10 August 2016, ora 15:22
1180 citiri
Cine sunt adevaratii traficanti de arme la nivel global

Daca se confirma informatia ca reportajul jurnalistilor de la Sky News despre traficul de arme din tara noastra a fost o inscenare pusa la cale chiar de ziaristii britanici, atunci cred ca autoritatile romane au obligatia sa faca in asa fel incat in presa de calitate din UK sa se scrie mult si bine pe subiectul decaderii si degradarii jurnalismului practicat pe insula.

Ar fi o buna ocazie sa ne luam revansa pentru valurile de mizerii, clisee si minciuni turnate si reluate frecvent in presa britanica despre amenintarea pe care ar reprezenta-o romanii pentru civilizatia si bunastarea din Regat.

Pentru noi nu ar trebui sa fie nimic socant sau incredibil. Se intampla asta in tara care a doua zi dupa Brexit voia sa repete votul, pentru ca nu si-ar fi exercitat principiul si dreptul fundamental al democratiei in cunostinta de cauza.

Si in tara care a dat un premier ca Tony Blair, care si-a cerut scuze pentru invazia britanica din Irak alaturi de americani din 2003, pentru ca s-au ...citeste mai departe despre "Cine sunt adevaratii traficanti de arme la nivel global" pe Ziare.com

#ancheta Sky News, #trafic arme Romania, #Sky News trafic arme , #Stiri International