Ciolos merge in Canada sa ceara ridicarea vizelor pentru romani

Miercuri, 01 Iunie 2016, ora 23:23
2003 citiri
Ciolos merge in Canada sa ceara ridicarea vizelor pentru romani
Foto: Ziare.com

Prim-ministrul Dacian Ciolos a anuntat, miercuri, ca ar putea face o vizita peste circa doua saptamani in Canada, pentru a discuta eliminarea vizelor pentru cetatenii romani.

Dacian Ciolos a declarat, la Sofia, ca autoritatile canadiene ar trebui sa aiba un punct de vedere clar pana in toamna, subliniind ca, atunci cand s-a negociat acordul de liber schimb intre cele doua tari, "Canada si-a luat niste angajamente", informeaza News.ro.

"E foarte probabil ca la mijlocul lunii iunie eu sa fac o vizita la Ottawa (capitala Canadei - n.red.). Aveam o vizita programata mai de mult. Am confirmarea acceptului prim-ministrului Trudeau sa ne intalnim, o sa mai am acolo intalniri probabil si in Parlament, o sa fie contacte si cu membri ai Guvernului", a subliniat premierul.

Acesta a mentionat ca spera ca pana la sfarsitul anului sa existe un raspuns si o pozitie clara a autoritatilor canadiene cu privire la momentul in care vor fi ...citeste mai departe despre "Ciolos merge in Canada sa ceara ridicarea vizelor pentru romani" pe Ziare.com

#Ciolos vize romani Canada, #romani vize Canada, #ridicare vize Canada , #Stiri International