Clipul zilei: Golfuri din Bahamas secate complet de forta uraganului Irma

Duminica, 10 Septembrie 2017, ora 14:42
933 citiri
Clipul zilei: Golfuri din Bahamas secate complet de forta uraganului Irma
Foto: Twitter

Golfuri intregi din Bahamas au fost "secate" in urma trecerii puternicului uragan Irma.

Un clip postat online arata ca forta uriasa a furtunii, care acum este un uragan de categoria 4, a dus la retragerea apei de pe o plaja din Long Island, Bahamas.

Uraganul Irma a "maturat" parti din Bahamas, joi si vineri, iar in noaptea de sambata spre duminica a ajuns in Florida.

Angela Fritz, de la The Washington Post, a confirmat ca fenomenul este real si ca se poate petrece in timpul uraganelor extrem de puternice, precum Irma, iar apa este "absorbita" in centrul furtunii.

Bahamas 🇧🇸 These incredible photos were taken by @deejayeasya

The sea went out. The sea came in. #Irma #HurricaneIrma pic.twitter.com/xXBywyo01a- Elpie (@elpie) 9 septembrie 2017

so the winds in Long Island Bahamas were powerful enough to blow the water so far back that the eye can't see. It looks as if there's no sea pic.twitter.com/yemwLYUsI7- KB (@keonavanessa) 9 septembrie 2017

Sezonul uraganelor este insa departe de a se incheia, uraganul Jose ajungand deja la intensitatea 4 in Oceanul Atlantic, in zona Caraibelor, zona deja distrusa de Irma.

Harvey, Irma, Jose si Katia, patru uragane devastatoare, unul dupa altul - de ce se intampla?Uraganul Irma a provocat pagube uriase in Caraibe. Insula privata a lui Richard Branson, complet devastata (Foto&Video)Franta ii aminteste lui Trump, in timp ce SUA sunt devastate de uragane, ca a spus ca schimbarile climatice sunt o farsaGafe facute de Trump, la intalnirea cu victimele uraganului Harvey: Oamenii sunt fericiti. Am vazut multa fericireClipul zilei: Un barbat canta la pian, in casa distrusa de uragan, in care lucrurile plutesc ...citeste mai departe despre "Clipul zilei: Golfuri din Bahamas secate complet de forta uraganului Irma" pe Ziare.com

#uragan Irma plaja Bahamas, #plaja Bahamas golita apa Irma , #Stiri International