Clipul zilei: Jeep-ul rusesc cu cenusa lui Fidel Castro s-a stricat si soldatii au trebuit sa il impinga pe strada

Luni, 05 Decembrie 2016, ora 21:47
665 citiri

Cenusa fostului lider cubanez Fidel Castro, adulat de unii si urat puternic de altii, a fost depusa, duminica, intr-un cimitir din Santiago de Cuba, dupa ce a fost plimbata mai multe zile prin tara. La un moment dat, procesiunea fastuoasa a fost marcata de un moment stanjenitor: jeep-ul in care era carata urna s-a stricat, iar cativa soldati au fost nevoiti sa il impinga.

Incidentul s-a petrecut pe strazile din apropiere de Moncada Fort, sub privirile miilor de cubanezi care au vrut sa-si ia "la revedere", transmite The Telegraph.

Modelul vechi de autovehicul, de fabricatie ruseasca, era una dintre masinile preferate ale lui Fidel Castro, cu care a facut multe deplasari la vremea sa.

Iar faptul ca s-a stricat chiar in momentul in care oamenii iesiti in strada scandau lozinci magulitoare i-a facut pe unii sa faca o paralela cu regimul sau.

Fox News arata ca e un simbol al dualismului care a dominat Cuba in timpul domniei lui Fidel Castro.

"In timp ce mostenirea sa e o ...citeste mai departe despre "Clipul zilei: Jeep-ul rusesc cu cenusa lui Fidel Castro s-a stricat si soldatii au trebuit sa il impinga pe strada" pe Ziare.com

#jeep Fidel Castro stricat, #masina cenusa Fidel Castro stricat, #masina cenusa Fidel Castro , #Stiri International