Comisarul european pentru Buget vine, marti, in Romania. Intalniri cu Dancila si Teodorovici

Luni, 29 Octombrie 2018, ora 15:42
1031 citiri

Comisarul european Gunther H. Oettinger, responsabil pentru buget si resurse umane, se va afla intr-o vizita oficiala la Bucuresti, in data de 30 octombrie 2018, a anuntat luni Comisia Europeana.

Inaltul oficial european se va intalni marti cu premierul Viorica Dancila, Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, si Victor Negrescu, ministrul delegat pentru Afaceri Europene.

Comisarul Oettinger va participa la conferinta la nivel inalt "O politica de coeziune incluziva pentru o Uniune mai aproape de cetateni" si la dezbaterea "Drumul catre Sibiu - Un pas mai aproape". De asemenea, el se va adresa participantilor prezenti la conferinta "Alegerile europene si Brexit 2019: consecinte pentru UE si bugetul UE".

Conferinta la nivel inalt "O politica de coeziune incluziva pentru o Uniune mai aproape de cetateni" va avea loc in perioada 29 - 30 octombrie 2018 la Palatul Parlamentului in Bucuresti.

Conferinta "Drumul catre Sibiu - Un pas mai aproape" va avea loc marti, la Hilton Athenee Palace in Bucuresti si este organizata de Reprezentanta Comisiei Europene in Romania.

Conferinta "Alegerile europene si Brexit 2019: consecinte pentru UE si bugetul UE" este organizata de Reprezentanta din Romania a Fundatiei Konrad Adenauer si va avea loc tot marti, la Hotel Hilton in Bucuresti, sala Regina Maria. ...citeste mai departe despre "Comisarul european pentru Buget vine, marti, in Romania. Intalniri cu Dancila si Teodorovici" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#comisar european Buget intalnire Dancila , #Stiri International