Comisia Europeana: A sosit momentul ca grecii sa-si aleaga viitorul

Joi, 02 Iulie 2015, ora 18:57
743 citiri
Comisia Europeana: A sosit momentul ca grecii sa-si aleaga viitorul
Foto: site Comisia Europeana

Comisia Europeana (CE) considera ca referendumul la care grecii vor decide daca accepta sau nu oferta privind un nou acord de asistenta financiara va fi si o ocazie pentru ca acestia sa ia o decizie asupra viitorului lor.

"Nu vor mai fi discutii inainte de referendum, acum doar vom astepta rezultatul referendumului de duminica si vom tine cont de acest rezultat. Acum este momentul ca grecii sa-si aleaga viitorul", a declarat, potrivit agentiei EFE, purtatorul de cuvant comunitar Margaritis Schinas (foto) la conferinta de presa zilnica a executivului comunitar.

"Presedintele (CE, Jean-Claude Juncker) se gandeste la poporul grec, ii sprijina deplin hotararea de a face parte din Europa si de a ramane in zona euro", a adaugat el.

Revine Grecia la drahma? Practic, e imposibil - Iata explicatia

Referindu-se in continuare la continutul ultimului acord de asistenta financiara propus Greciei de creditorii internationali si pe care premierul grec Alexis Tsipras a decis sa-l supuna ...citeste mai departe despre "Comisia Europeana: A sosit momentul ca grecii sa-si aleaga viitorul" pe Ziare.com

#Comisia Europeana Grecia referendum, #Tsipras referendum , #Stiri International