Comisia romano-rusa pe tema Tezaurului s-a reunit dupa 10 ani. Urmatoarea intalnire, in 2017

Luni, 28 Martie 2016, ora 13:25
1294 citiri
Comisia romano-rusa pe tema Tezaurului s-a reunit dupa 10 ani. Urmatoarea intalnire, in 2017
Foto: captura Radio Romania Actualitati

Comisia comuna romano-rusa in cadrul careia se dezbat mai multe probleme legate de relatiile bilaterale, inclusiv problema Tezaurului Romaniei aflat la Moscova inca din timpul primului Razboi Mondial, s-a reunit zilele acestea, dupa 10 ani, printre deciziile luate fiind dinamizarea activitatii. Urmatoarea intalnire a fost programata pentru a doua parte a anului 2017.

"In perioada 25-26 martie 2016 a avut loc, la Sinaia (Romania), cea de-a IV-a sesiune a Comisiei comune romano-ruse pentru studierea problemelor izvorate din istoria relatiilor bilaterale, inclusiv problema Tezaurului Romaniei depus la Moscova in timpul Primului Razboi Mondial.

Prezenta reuniune a Comisiei comune este prima intalnire dupa o pauza de 10 ani, aceasta desfasurandu-se intr-o atmosfera deschisa si constructiva, marcand un nou important pas in directia studierii problemelor care intra in competenta Comisiei", se arata intr-un comunicat remis presei de Ministerul de Externe.

Conform sursei citate, cele ...citeste mai departe despre "Comisia romano-rusa pe tema Tezaurului s-a reunit dupa 10 ani. Urmatoarea intalnire, in 2017" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#comisie comuna Romania Rusia, #tezaur Romania Moscova , #Stiri International