Comunistii, favoriti la alegerile parlamentare din Moldova - sondaje

Luni, 24 Noiembrie 2014, ora 16:52
1090 citiri
Comunistii, favoriti la alegerile parlamentare din Moldova - sondaje
Foto: Karadeniz Press

Comunistii se afla pe primul loc in doua sondaje date publicitatii luni, cu privire la intentia de vot la alegerile parlamentare ce vor avea loc duminica, in Republica Moldova.

Potrivit studiului realizat de Centrul de Cercetare Sociologica, PCRM este cotat cu 17,2 la suta din preferintele electoratului, fiind urmat de PLDM (15,2 la suta) si PDM (13 la suta), relateaza Unimedia.

Alte doua partide au sanse de a intra in Parlament, potrivit sondajului CCSM: Partidul "Patria", cu 8,2 la suta, si PL, cu 6,5 la suta.

Socialistii, reprezentati de PSRM, ar avea doar 4,7 la suta din intentiile de vot ale celor intervievati, astfel ca nu ar intra in Parlament. Acestia sunt cei care ar prefera Uniunea Vamala condusa de Rusia unei directii proeuropene.

Cu 27,1 la suta dintre cei intrebati raspunzand ca nu sunt hotarati cu privire la vot, PSRM ar intra totusi in ...citeste mai departe despre "Comunistii, favoriti la alegerile parlamentare din Moldova - sondaje" pe Ziare.com

#sondaje alegeri parlamentare Moldova, #alegeri parlamentare Moldova, #comunisti alegeri parlamentare Moldova , #Stiri International