Consilier rus: Putin si Trump s-ar putea intalni in cadrul summitului G20 din Argentina

Marti, 24 Iulie 2018, ora 17:41
1101 citiri

Presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau american Donald Trump ar putea avea o intalnire bilaterala in cadrul summitului G20, care va avea loc in Argentina, a informat marti consilierul prezidential Yuri Usakov, relateaza site-ul agentiei Tass. Summitul va avea loc la sfarsitul lunii noimebrie 2018.

"Exista si alte optiuni pe care lideri nostri le pot lua in considerare, inclusiv summitul G20 din Buenos Aires. Putin si Trump s-ar putea intalni si in cadrul altor forumuri internationale la care vor participa, astfel de posibilitati vor fi desigur discutate", a declarat Usakov, adaugand ca cele doua parti nu au discutat inca despre un nou summit.

In urma summitului cu liderul de la Kremlin, Donald Trump si-a atras critici dure pentru ca a sugerat ca are incredere mai mare Vladimir Putin decat in evaluarile serviciilor secrete americane privind ingerintele electorale ruse.

"Eu am incredere in oamenii mei din serviciile de informatii, dar va pot spune ca presedintele Putin a fost extrem de puternic in negarea acuzatiilor", a spus Donald Trump dupa intalnirea cu liderul de la Kremlin.

#Putin Trump intalnire, #Putin Trump Argentina, #Putin Trump G20 , #Stiri International