Consiliul de Securitate de la Moscova: Romania devine tinta a Rusiei, daca va gazdui scutul antiracheta

Miercuri, 24 Iunie 2015, ora 13:33
853 citiri

Secretarul adjunct al Consiliului rus de Securitate, Evgheni Lukianov, a sfatuit Polonia si Romania sa nu se gandeasca sa plaseze pe teritoriile lor elemente ale apararii antiracheta si lansatoare de rachete. Altfel, aceste tari devin tinte ale Rusiei.

Lukianov a aratat ca "ar fi mai bine sa se gandeasca la altceva Polonia si Romania". "Apararea antiracheta, lansatoarele de racheta care s-au concentrat pe fortele noastre strategice constituie o problema pentru ei. Ei devin automat tintele noastre (...) Daca ele vor sa devina tinte din cauza sistemului de arme americane, este alegerea lor", a afirmat Lukianov, citat de newsru.com.

Politicianul crede ca de pe urma unui asemenea conflict nu ar beneficia nimeni. Mai mult, planul Washingtonului de a amplasa echipamente grele in sapte tari europene nu este un raspuns la o amenintare concreta: "O agitatie nesanatoasa a unor state, noi membre ale blocului atlantic, nu are nicio justificare in ceea ce priveste o amenintare. Este cel mai ...citeste mai departe despre "Consiliul de Securitate de la Moscova: Romania devine tinta a Rusiei, daca va gazdui scutul antiracheta" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Rusia amenintare Romania scut antiracheta, #Romania tinta Rusia , #Stiri International