Constructiile de locuinte din SUA au urcat in septembrie cu doar 0,5%

Marti, 20 Octombrie 2009, ora 17:38
1096 citiri
Constructiile de locuinte din SUA au urcat in septembrie cu doar 0,5%

Constructia de locuinte din Statele Unite a urcat in septembrie cu numai 0,5% fata de luna anterioara, la 590.000 unitati, sub estimarile analistilor, care estimau un avans al acestora pana la 610.000, potrivit datelor publicate marti de departamentul american pentru comert, informeaza NewsIn.

Departamentul american pentru comert a revizuit in scadere semnificativa cifrele pentru august. Dupa ce initial estima o crestere a indicatorului cu 1,5%, departamentul a raportat ulterior o scadere cu 1%.

Deschiderea de noi santiere pentru constructia de locuinte da o idee despre situatia actuala a sectorului de constructii.

Potrivit departamentului de comert, numarul permiselor de constructii eliberate, care arata tendinta de evolutie a sectorului, a scazut in septembrie, in contrast cu asteptarile pietei.

Astfel, numarul autorizatiilor de constructie a scazut cu 1,2% fata de luna anterioara, pana la 573.000, fata de 595.000 cat prognozau analistii.

 

Cât câștigă românii în străinătate. Diaspora aduce aproape 3% din PIB
Cât câștigă românii în străinătate. Diaspora aduce aproape 3% din PIB
Statisticile oficiale arată că România are una dintre cele mai semnificative diaspore din UE, raportat la populația rezidentă a țării. Pentru fiecare patru persoane care locuiesc în...
#constructii, # locuinte, # sua, # autorizatii , #Stiri International