Copiii romani din Marea Britanie ar putea studia limba noastra la scolile din Regat - negocieri la Bucuresti

Vineri, 20 Martie 2015, ora 11:42
949 citiri
Copiii romani din Marea Britanie ar putea studia limba noastra la scolile din Regat - negocieri la Bucuresti
Foto: Facebook / Iris Radulian

O delegatie formata din specialisti britanici in educatie, reprezentanti ai comunitatii romanesti si un primar din Londra soseste vineri in Romania pentru a discuta pe parcursul urmatoarelor zile cu autoritatile de la Bucuresti despre introducerea limbii romane ca obiect de studiu si bacalaureat in Marea Britanie.

Este vorba despre un proiect pilot "surpriza", cum a declarat Iris Radulian, director coordonator al organizatiei My Romania Group, pentru Ziare.com.

"Vin la Bucuresti impreuna cu o delegatie de oameni foarte puternici, ca de exemplu primarul din Brent, o regiune din Londra, cum e, de exemplu, sectorul 2 in Bucuresti. Si vin cu ei dupa mine pentru ca vrem sa facem bacalaureat la limba romana, adica limba romana sa fie predata in liceele din Anglia. Este o chestiune de recunoastere internationala", ne-a declarat Iris Radulian.

Din delegatie fac parte, printre altii, Kana Naheerathan, primarul Consiliului Brent (London Borough of Brent), Susan Grace, director adj. al ...citeste mai departe despre "Copiii romani din Marea Britanie ar putea studia limba noastra la scolile din Regat - negocieri la Bucuresti" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Iris Radulian bacalaureat limba romana Londra, #limba romana scoli Marea Britanie , #Stiri International