Coreea de Nord a lansat inca o racheta. Sudul a raspuns printr-o simulare de atac

Marti, 28 Noiembrie 2017, ora 21:51
998 citiri
Coreea de Nord a lansat inca o racheta. Sudul a raspuns printr-o simulare de atac
Foto: Arhiva Pixabay

Regimul din Coreea de Nord, condus de Kim Jong-Un, a efectuat un nou test balistic, afirma surse militare sud-coreene citate de agentia de stiri Yonhap.

"Coreea de Nord a lansat o racheta neidentificata, spre est, din zona Pyongsong/Pyongan", a comunicat Statul Major al armatei sud-coreene.

Zona Pyongsong se afla la nord de Phenian, iar racheta a fost lansata in cursul noptii de marti spre miercuri (marti seara, ora Romaniei).

Armata sud-coreeana a simulat un atac balistic punctual ca reactie, a mai anuntat Statul Major al armatei din Coreea de Sud.

Armata sud-coreeana a efectuat un exercitiu in care a simulat "un atac balistic de mare precizie", a comunicat Statul Major militar de la Seul.

Oficiali din Coreea de Sud si Statele Unite analizeaza traiectoria rachetei.

Coreea de Nord nu mai efectuase niciun test balistic de 75 de zile. In septembrie, Phenianul a lansat o racheta balistica pe deasupra Japoniei, proiectilul cazand in Oceanul Pacific. Pe 3 septembrie, Coreea de Nord a efectuat al saselea test nuclear.

Coreea de Nord vrea sa efectueze un test nuclear in atmosfera, deasupra Oceanului PacificAmericanii au observat din satelit ca nord-coreenii lucreaza la primul submarin cu rachete balisticeCoreea de Nord acuza: Bombardiere americane au simulat un atac nuclear asupra tarii noastre ...citeste mai departe despre "Coreea de Nord a lansat inca o racheta. Sudul a raspuns printr-o simulare de atac" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Coreea Nord test racheta balistica, #Coreea Sud simulare atac Nord , #Stiri International