Coreea de Nord ameninta ca va transforma America in cenusa. Momentul cand a reaparut sotia lui Kim Jong Un

Miercuri, 12 Iulie 2017, ora 20:46
896 citiri

Coreea de Nord sustine ca are capacitatea de a transforma America intr-o gramada de cenusa.

Ziarul guvernului de la Phenian, Minju Choson, noteaza ca o confruntare militara cu Coreea de Nord va duce America la autodistrugere, conform TASS.

Ziarul precizeaza ca dupa preluarea puterii de catre Administratia Trump s-a terminat perioada de "rabdare strategica" cu Coreea de Nord si ca Washingtonul a lansat o campanie internationala cu scopul de a intensifica presiunea pusa asupra Phenianului cu privire la rachetele si testele sale nucleare.

Ambasadorul SUA la ONU, Nikki Haley, a declarat saptamana trecuta ca America e pregatita sa isi foloseasca intreaga capacitate pentru a se apara. Diplomatul nu a exclus ca SUA sa utilizeze forta militara, daca e necesar. Intre SUA si Coreea de Nord nu exista relatii diplomatice, interesele Washingtonului la Phenian fiind reprezentante de Ambasada Suediei.

Conflictul armat din Peninsula Coreeana din 1950-1953 s-a incheiat prin semnarea unui acord de armistitiu. Deci in termeni formali Statele Unite si Coreea de Nord sunt in razboi, noteaza TASS.

Pe de alta parte, Kim Jong Un a sarbatorit testarea cu succes a rachetei balistice intercontinentale. La petrecere a fost vazuta si sotia sa, Ri Sol-ju, care apare rareori in public, arata Huffington Post.

Atat de rar este vazuta tanara, incat au aparut speculatii referitoare la ceea ce i s-a intamplat. Presa spunea ca e posibil sa fie gravida sau ca ar avea probleme in casnicie cu liderul nord-coreean.

🔴9 aydir nerede oldugu konusulan K.K lideri Kim Jong-Un'un esi Ri Sol-ju,aylar sonra Kitalararasi balistik fuze kutlamalarinda ortaya cikti! pic.twitter.com/s75T9kTjtt- CapaMag Gundem (@CapaMagGundem) 12 iulie 2017

Kim Jong Un a fumat langa o racheta chiar inainte sa fie lansata. Nimeni nu a indraznit sa ii spuna cat de periculos eMomentul in care Coreea de Nord va fi capabila sa lanseze o racheta care sa ajunga in California e foarte aproape ...citeste mai departe despre "Coreea de Nord ameninta ca va transforma America in cenusa. Momentul cand a reaparut sotia lui Kim Jong Un" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Coreea Nord America cenusa, #Coreea Nord amenintari America , #Stiri International