Coreea de Nord ameninta Coreea de Sud: Totul va fi transformat in cenusa (Video)

Marti, 05 Aprilie 2016, ora 22:45
1139 citiri
Coreea de Nord ameninta Coreea de Sud: Totul va fi transformat in cenusa (Video)
Foto: Captura video DPRK Today

Phenianul a lansat un nou video de propaganda, de data aceasta indreptat impotriva Seulului, pe care a promis ca-l va transforma in cenusa (termen folosit si in trecut, dar la adresa Washingtonului).

Amenintarea lui Kim: Coreea de Nord ar putea transforma Manhattanul in cenusa!

Clipul, de o calitate destul de slaba, dupa cum scrie presa straina, arata cum mai multe cladiri emblematice pentru Coreea de Sud sunt nimicite rand pe rand. Printre acestea, Casa Albastra, sediul presedintiei sud-coreene.

Pot fi vazute imagini de arhiva cu soldati nord-coreeni, tancuri, lansatoare de rachete BM-21 Grad, de conceptie sovietica, rachete care se indreapta spre tinte si bombardamentul propriu-zis asupra cladirilor, care sunt transformate intr-o gramada de moloz.

Clipul de propaganda, cel mai recent dintr-o intreaga serie, a fost postat pe un ...citeste mai departe despre "Coreea de Nord ameninta Coreea de Sud: Totul va fi transformat in cenusa (Video)" pe Ziare.com

#Coreea Nord ameninta Seul cenusa, #Coreea Nord ameninta Coreea Nord, #Coreea Nord amenintari, #Coreea Nord arma nucleara, #Coreea Nord propaganda , #Stiri International