Coreea de Nord poate ataca SUA cu bomba atomica doar cu ajutor extern

Sambata, 13 Februarie 2016, ora 19:06
1536 citiri
Coreea de Nord poate ataca SUA cu bomba atomica doar cu ajutor extern
Foto: Twitter/U.S. Dept of Defense

Coreea de Nord este decisa sa loveasca SUA cu o racheta cu focos nuclear, insa nu poate face asta fara ajutor din exterior, din cauza limitelor tehnologiei sale, a anuntat vineri Pentagonul.

Conform unui raport al Pentagonului prezentat Congresului american, racheta balistica intercontinentala KN-08 a Phenianului "ar putea fi capabila" sa atinga America continentala, insa nu au fost deloc realizate teste pana in prezent.

"Viteza cu care Coreea de Nord va progresa depinde, in parte, de cata tehnologie are si ce ajutor poate primi de la alte tari", se arata in raport, conform France24, care citeaza AFP.

Raportul a fost elaborat inaintea celui de-al patrulea test nuclear al regimului de la Phenian, realizat la 6 ianuarie, si de lansarea unui satelit saptamana trecuta. Aceste doua evenimente au provocat un nou val de sanctiuni din partea comunitatii internationale.

Coreea de Nord are ...citeste mai departe despre "Coreea de Nord poate ataca SUA cu bomba atomica doar cu ajutor extern" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Coreea Nord rachete nucleare, #Coreea Nord atac nuclear SUA, #arme nucleare Coreea Nord, #Phenian program nuclear , #Stiri International