Coreea de Nord vrea sa efectueze un test nuclear in atmosfera, deasupra Oceanului Pacific

Miercuri, 25 Octombrie 2017, ora 20:02
1000 citiri
Coreea de Nord vrea sa efectueze un test nuclear in atmosfera, deasupra Oceanului Pacific
Foto: Arhiva Ziare.com

Coreea de Nord intentioneaza sa efectueze un test nuclear in atmosfera, deasupra Oceanului Pacific, avertizeaza un oficial de rang inalt de la Phenian.

Ministrul nord-coreean de Externe, Ri Yong Ho, a declarat in septembrie ca Phenianul analizeaza posibilitatea efectuarii "celei mai puternice detonari" a unei bombe cu hidrogen, deasupra Oceanului Pacific, in contextul tensiunilor cu Administratia Donald Trump, noteaza CNN.

Amenintarea a fost reiterata miercuri de Ri Yong Pil, un oficial de rang inalt din cadrul Ministerului nord-coreean de Externe.

"Ministrul de Externe este constient in legatura cu intentiile liderului nostru suprem; cred ca mesajul lui trebuie interpretat in sensul propriu", a declarat Ri Yong Pil.

Criza din Coreea de Nord: Americanii fac exercitii de evacuare a civililor in caz de atacTrump spune ca SUA sunt foarte bine pregatite pentru orice optiune fata de Coreea de NordSUA au finalizat amplasarea sistemului antiracheta in Coreea de Sud ...citeste mai departe despre "Coreea de Nord vrea sa efectueze un test nuclear in atmosfera, deasupra Oceanului Pacific" pe Ziare.com

#Coreea Nord test nuclear atmosfera, #test nuclear Oceanul Pacific , #Stiri International