Creatorii South Park incep sa rareasca glumele cu Trump: Nu vrem sa devenim CNN

Vineri, 07 Iulie 2017, ora 17:52
1058 citiri
Creatorii South Park incep sa rareasca glumele cu Trump: Nu vrem sa devenim CNN
Foto: Facebook/ South Park

Unul dintre creatorii serialului animat South Park a anuntat ca se vor face mai putine glume despre presedintele american Donald Trump, in cadrul show-ului.

Trey Parker a spus, pentru Los Angeles Times, ca serialul a cazut in "capcana" de a-l ironiza presedintele american in fiecare saptamana in episoadele sale.

"Devenim: 'Urmariti-ne pentru a vedea ce vom spune despre Trump'", a spus Parker.

Acesta a precizat ca el si celalalt creator al serialului, Matt Stone, vor ca serialul sa revina la originile sale.

"Am putea pune panouri publicitare - 'Iata ce-i vom face lui Trump saptamana viitoare!' - si sa avem ratinguri nebunesti. Dar pur si simplu nu-mi pasa", a mai spus Parker.

"Am cazut in aceeasi capcana in care a cazut si Saturday Night Live (NBC) ", a mai spus acesta, care a precizat ca vrea ca serialul sau sa nu devina "ca CNN", post de televiziune care este una dintre institutiile de presa care il critica cel mai mult pe liderul de la Casa Alba.

Fiul lui Donald Trump, Donald Trump Jr., a reactionat pe Instagram la anuntul lui Parker:

Hahahahaha... South Park will lay off the Trump jokes to avoid becoming CNN. #cnnblackmail #fakenews A post shared by Donald Trump Jr. (@donaldjtrumpjr) on Jul 5, 2017 at 2:56pm PDT

Amintim ca, duminica, intr-un clip postat pe contul sau de Twitter, Donald Trump apare punand la pamant un adversar, intr-o lupta de wrestling, apoi lovindu-l cu pumnul in cap. Clipul este editat, iar in locul capului adversarului apare sigla CNN.

"#FraudNewsCNN #FNN", a scris pe Twitter Donald Trump, insotind clipul editat.

Inregistrarea are 28 de secunde si a fost ulterior redistribuita de Trump si pe contul oficial al presedintelui Statelor Unite, @POTUS.

#FraudNewsCNN #FNN pic.twitter.com/WYUnHjjUjg- Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 2 iulie 2017

Creatorul filmuletului cu Trump "batand" CNN isi cere scuze: A fost o gluma, nimic mai multTrump, despre filmuletul in care "bate" CNN: L-au luat prea in serios si s-au ranit singuri. Foarte, foarte rau (Video) ...citeste mai departe despre "Creatorii South Park incep sa rareasca glumele cu Trump: Nu vrem sa devenim CNN" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#South Park Donald Trump, #creator South Park Trump , #Stiri International