Crimeea s-a transformat intr-un altar urias inchinat lui "Putin eliberatorul": Ode, steaguri, mesaje de iubire si pentru Trump

Duminica, 23 Octombrie 2016, ora 20:31
749 citiri

Din orasul rusesc Perm si pana in Crimeea sunt 2.900 de kilometri. Un drum parcurs de doi soti rusi, Serghei si Irina Shvetsovs, alaturi de cei doi copii ai lor, intr-o masina Lada, in 40 de ore.

Cei doi au condus zi si noapte pentru a vedea ceea ce si alte mii de rusi au vrut sa vada in ultimii ani, si anume cea mai noua "achizitie" a presedinteleui rus, Vladimir Putin: Crimeea, arata Bloomberg.

Ei au vrut sa vada cu propriii ochi peninsula si suvenirurile care glorifica anexarea din 2014. Printre cele mai populare sunt tricourile pe care scrie "Crimeea este a noastra". Familia Shvetsovs a cumparat trei. La fel de populari sunt si magnetii cu "Putin eliberatorul".

Crimeea "are nevoie de un lider puternic", spune Serghei, de 41 de ani. "Si Putin este un lider puternic", continua el.

Penisula, lasata intr-o stare foarte proasta dupa caderea URSS-ului de acum 20 de ani, este acum mai populata de turisti, poate si atrasi de noutate. Cei mai multi sunt rusi in care s-au trezit ...citeste mai departe despre "Crimeea s-a transformat intr-un altar urias inchinat lui "Putin eliberatorul": Ode, steaguri, mesaje de iubire si pentru Trump" pe Ziare.com

#Crimeea cult Putin, #turisti Crimeea Putin , #Stiri International