Crimeea si-a declarat independenta de Ucraina

Marti, 11 Martie 2014, ora 15:47
1276 citiri
Crimeea si-a declarat independenta de Ucraina

Parlamentarii republicii autonome Crimeea au adoptat o declaratie privind independenta peninsulei. Declaratia de independenta este necesara pentru procedurile juridice din cadrul demersului Crimeii de alipire la Rusia si pentru referendumul de pe 16 martie.

"Un document foarte important - o declaratie de independenta - a fost adoptata in timpul sesiunii. Acest document este necesar pentru procedurile juridice in cadrul intrarii Crimeii in Rusia si pentru referendumul din Crimeea", a explicat un parlamentar, citat de Voice of Russia.

Camera inferioara a parlamentului rus va discuta, amenda si vota pana in data de 21 martie un proiect de lege ce va permite republicii ucrainene sa se alature mai rapid Rusiei, a precizat si un parlamentar rus.

Autoritatile din Crimeea estimeaza o prezenta la urne "foarte ridicata" la referendumul din 16 martie, in conditiile in care 80% din populatie ar fi de acord cu alipirea la Rusia.

Razboi la granitele Romaniei: Negocierile nu duc nicaieri, ...citeste mai departe despre "Crimeea si-a declarat independenta de Ucraina" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Crimeea independenta Ucraina, #Crimeea declaratie independenta , #Stiri International