Criza imigrantilor: "Atac organizat" la Eurotunel - trenurile, suspendate dimineata

Sambata, 03 Octombrie 2015, ora 12:26
966 citiri
Criza imigrantilor: "Atac organizat" la Eurotunel - trenurile, suspendate dimineata
Foto: Ziare.com/Anca Magurean

Serviciile Eurotunel au fost suspendate, sambata dimineata, din cauza unui grup masiv si "organizat" de imigranti, care a luat cu asalt terminalul francez.

Conform The Telegraph, e vorba de un grup de cel putin 200 de imigranti. Un purtator de cuvant al Eurotunel a spus ca "E clar vorba despre un atac organizat daca vorbim de un asemenea numar".

"Au venit impreuna, bine organizati, au trecut de bariere si toti stiau cu siguranta incotro merg", a mai declarat acesta.

Trenurile au fost suspendate sambata dimineata, pana la ora locala 10.00, din motive de siguranta, mai ales ca oamenii au urcat chiar pe sine. Nu au existat pasageri blocati in trenuri in urma incidentului.

Criza imigrantilor: Mecanicii trenurilor care traverseaza Eurotunelul, socati de numarul mare de ...citeste mai departe despre "Criza imigrantilor: "Atac organizat" la Eurotunel - trenurile, suspendate dimineata" pe Ziare.com

#Eurotunel inchis, #trenuri Canalul Manecii suspendate sambata, #trenuri Eurotunel suspendate, #circulatie tren Canalul Manecii intrerupta , #Stiri International