Criza imigrantilor: Austria estimeaza cat o vor costa refugiatii in urmatorii cinci ani

Miercuri, 30 Septembrie 2015, ora 19:48
1122 citiri
Criza imigrantilor: Austria estimeaza cat o vor costa refugiatii in urmatorii cinci ani
Foto: Ziare.com/Anca Magurean

Austria va trebui sa aloce pana in anul 2019 circa 12,3 miliarde de euro pentru intretinerea si integrarea refugiatilor, se arata intr-un raport intocmit de guvernul de la Viena si prezentat de postul public ORF.

Conform documentului citat de agentia EFE, se estimeaza ca pana la sfarsitul acestui an vor prezenta cereri de azil in Austria circa 85.000 de imigranti, iar anul viitor alti 130.000, dar dintre toti acestia doar aproximativ 50.000 ar urma sa primeasca un raspuns favorabil.

In luna septembrie au intrat pe teritoriul austriac aproape 200.000 de refugiati, care anterior au traversat Ungaria, dar numai 8.000 dintre ei au cerut azil autoritatilor de la Viena, ceilalti continuandu-si calatoria catre Germania. Si pentru luna august numarul cererilor de azil primite de guvernul austriac se cifreaza tot la aproximativ 8.000.

Austria si-a modificat Constitutia in favoarea refugiatilor

Potrivit documentului citat, numai intretinerea refugiatilor (cazare si hrana) va costa ...citeste mai departe despre "Criza imigrantilor: Austria estimeaza cat o vor costa refugiatii in urmatorii cinci ani" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Austria costuri imigranti, #Austria imigranti, #Austria refugiati, #Austria cereri azil , #Stiri International