Criza imigrantilor: Austria si Germania accepta sa ii primeasca

Sambata, 05 Septembrie 2015, ora 08:10
895 citiri
Criza imigrantilor: Austria si Germania accepta sa ii primeasca
Foto: Facebook/Bundeskanzler Werner Faymann

Austria si Germania au acceptat sa permita intrarea miilor de migranti pe care Ungaria a anuntat ca ii va transporta la frontiera in urmatoarele ore, a anuntat sambata cancelarul austriac, Werner Faymann, pe pagina sa de Facebook.

"Din cauza situatiei de urgenta de astazi la frontiera ungara, Austria si Germania sunt de acord in acest caz asupra continuarii deplasarii refugiatilor", arata Faymann in postare, informeaza Reuters si AFP.

Aceasta decizie a fost anuntata prim-ministrului ungar Viktor Orban de catre cancelarul austriac Werner Faymann, "in consultare" cu cancelarul german Angela Merkel, a precizat pe de alta parte cancelaria austriaca pentru agentia APA.

Coplesiti, ungurii capituleaza si duc imigrantii cu autobuzele la granita cu AustriaRefugiatii provoaca haos in Ungaria: Mars pe jos pana in Austria, evadari din tabere si protesteCriza imigrantilor: Niciun tren nu mai pleaca de la Budapesta spre Occident (Video)Momente dramatice ...citeste mai departe despre "Criza imigrantilor: Austria si Germania accepta sa ii primeasca" pe Ziare.com

#Austria Germania primesc imigranti Ungaria, #imigranti Austria Germania , #Stiri International