Criza imigrantilor: Cat va mentine Germania controalele la frontiera

Luni, 14 Septembrie 2015, ora 13:46
999 citiri
Criza imigrantilor: Cat va mentine Germania controalele la frontiera
Foto: Twitter/Joachim Herrmann

Controalele la frontiera, reintroduse duminica de Germania pentru a limita afluxul de refugiati, ar urma sa ramana in vigoare "cel putin cateva saptamani", a declarat luni ministrul de Interne din landul Bavaria, principalul punct de intrare a imigrantilor in Germania.

Aceste controale ar urma sa dureze "cel putin cateva saptamani", a indicat, la postul de radio Bayrischer Rundfunk, Joachim Herrmann, ministru de Interne din landul Bavaria, situat la frontiera cu Austria.

"Trebuie sa avem controale mai puternice, deoarece am constatat in ultimele zile ca multi dintre cei care ajung nu sunt cu adevarat refugiati", a spus ministrul conservator, membru al CSU, partidul bavarez aliat cu CDU, formatiunea cancelarului Angela Merkel, transmite AFP.

Terorist printre refugiati: Membru al Statului Islamic, arestat intr-o tabara din Germania

"Nu are niciun ...citeste mai departe despre "Criza imigrantilor: Cat va mentine Germania controalele la frontiera" pe Ziare.com

#Germania imigranti, #controale frontiera Germania refugiati, #Germania controale frontiera Austria, #refugiati Germania , #Stiri International