Criza imigrantilor: Croatia, aproape de inchiderea completa a granitei cu Serbia - presedintele, apel la armata

Vineri, 18 Septembrie 2015, ora 09:07
830 citiri
Criza imigrantilor: Croatia, aproape de inchiderea completa a granitei cu Serbia - presedintele, apel la armata
Foto: Ziare.com

Croatia a inchis joi "pana la noi ordine" sapte din cele opt puncte de trece a frontierei cu Serbia dupa patrunderea masiva a migrantilor din Orientul Mijlociu aflati pe teritoriul tarii vecine, a informat Ministerul de Interne de la Zagreb.

"Traficul este interzis la punctele de trecere a frontierei Tovarnik, Ilok, Ilok 2, Principovac, Principovac 2, Batina si Erdut", a declarat ministerul intr-un comunicat, potrivit AFP. Peste 11.000 de migranti au trecut in ultimele doua zile granita croata venind din Serbia, a precizat documentul amintit.

Croatia, noua tinta a invaziei imigrantilor: Mii de oameni au sosit intr-o singura zi

Presedintele a cerut armatei sa fie pregatita pentru a proteja granitele tarii

Presedintele Croatiei, Kolinda Grabar-Kitarovic, a cerut joi armatei sa fie pregatita sa protejeze granitele tarii de migratia ilegala, in caz de nevoie, relateaza agentiile Hina si Reuters.

"Presedintele s-a intalnit cu seful Statului Major al armatei, generalul Drago ...citeste mai departe despre "Criza imigrantilor: Croatia, aproape de inchiderea completa a granitei cu Serbia - presedintele, apel la armata" pe Ziare.com

#Croatia inchidere granita Serbia, #Croatia puncte frontiera Serbia, #criza imigranti Croatia, #Croatia imigranti, #Croatia refugiati , #Stiri International