Criza imigrantilor: Danemarca a suspendat legaturile feroviare cu Germania

Miercuri, 09 Septembrie 2015, ora 20:34
977 citiri

Politia daneza a oprit miercuri trenurile ce soseau din Germania in cadrul unui demers de a inregistra si controla afluxul de solicitanti de azil si imigranti care doresc sa ajunga in Suedia.

Compania feroviara daneza DSB a anuntat miercuri ca a suspendat, la ordinul politiei, toate legaturile cu Germania, dupa refuzul a sute de imigranti de a cobori din trenuri. "Politia ne-a cerut sa facem acest lucru", a indicat un purtator de cuvant al DSB.

Politia daneza a inchis miercuri si autostrada ce face legatura intre Danemarca si Germania dupa ce aproximativ 300 de refugiati, intre care copii, au tranzitat teritoriul danez.

Criza imigrantilor: Politia ungara a folosit gaze lacrimogene

Multi refugiati vin din Germania in Danemarca pentru a ajunge in Suedia, care are una dintre cele mai deschise politici din Europa fata de solicitantii de azil. Multi dintre ei au refuzat sa se inregistreze in Danemarca, unde guvernul de centru-dreapta a taiat ...citeste mai departe despre "Criza imigrantilor: Danemarca a suspendat legaturile feroviare cu Germania" pe Ziare.com

#Danemarca inchide granita imigranti, #Danemarca cale ferata imigranti , #Stiri International