Criza imigrantilor: Germania nu mai e un paradis? Fara stimulente financiare pentru refugiati!

Joi, 03 Septembrie 2015, ora 08:08
1069 citiri
Criza imigrantilor: Germania nu mai e un paradis? Fara stimulente financiare pentru refugiati!
Foto: Facebook/CDU

Conservatorii cancelarului Angela Merkel vor sa limiteze stimulentele financiare acordate refugiatilor care ajung in Germania, potrivit unui program in 12 puncte propus de liderii Uniunii Crestin-Democrate (CDU) si ai Uniunii Crestin-Sociale (CSU), document ce scoate in evidenta presiunea pusa de criza actuala asupra celei mai mari economii din UE.

Criza refugiatilor a devenit "cea mai importanta sarcina din domeniul politicii interne si externe a vremii noastre", afirma politicienii conservatori, subliniind ca, desi Germania ar trebui sa primeasca refugiati de razboi, trebuie evitata atragerea imigrantilor care urmaresc sa profite de pe urma sistemului social, transmite Reuters.

Conservatorii propun ca, pe viitor, refugiatii ajunsi in centrele speciale sa primeasca doar ajutoare nemonetare, si resping propunerea unor landuri de a le acorda acestor persoane carduri de sanatate pentru acces gratuit la tratamente.

Ei se opun de asemenea ca solicitantii de azil sa primeasca ...citeste mai departe despre "Criza imigrantilor: Germania nu mai e un paradis? Fara stimulente financiare pentru refugiati!" pe Ziare.com

#Germania stimulente financiare imigranti, #Germania Merkel bani refugiati , #Stiri International