Criza imigrantilor: Marea Britanie isi deschide portile pentru mii de refugiati

Vineri, 04 Septembrie 2015, ora 13:24
859 citiri

Marea Britanie urmeaza sa primeasca alte mii de refugiati, in contextul crizei tot mai mari a imigrantilor din Orientul Mijlociu care au navalit cu sutele de mii in Europa.

Premierul David Cameron este cel care va anunta primirea altor mii de refugiati sirieni care sa se stabileasca apoi in Regatul Unit, informeaza BBC.

Presa britanica dezvaluie planul UE: Romania, cota de 7.000 de imigranti. Marea Britanie nu primeste niciunul (Infografic)

Acestia urmeaza sa ajunga in Marea Britanie din taberele ONU de la granita cu Siria si nu dintre cei care se afla deja in Europa. Anterior, Cameron spusese insa ca aceptarea si mai multor refugiati nu este raspunsul simplu la inrautatirea crizei umanitare.

Apelurile catre Marea Britanie pentru a primi mai multi refugiati s-au intensificat, dupa aparitia imaginii cu corpul unui baietel sirian de trei ani, Alan Kurdi, care s-a inecat si a fost gasit pe o plaja din Turcia.

Drama imigrantilor: O fotografie care sa reduca lumea la ...citeste mai departe despre "Criza imigrantilor: Marea Britanie isi deschide portile pentru mii de refugiati" pe Ziare.com

#Marea Britanie imigranti, #Marea Britanie refugiati sirieni, #David Cameron imigranti , #Stiri International