Criza imigrantilor: Mii de refugiati din Germania si Austria, retrimisi inclusiv in Romania

Vineri, 25 Septembrie 2015, ora 20:19
735 citiri
Criza imigrantilor: Mii de refugiati din Germania si Austria, retrimisi inclusiv in Romania
Foto: Ziare.com/Anca Magurean

Decizia autoritatilor austriece de a retrimite 5.000 de imigranti in alte state, inclusiv in Romania si Bulgaria, este rezultatul aplicarii cu strictete de catre Austria si Germania a procedurilor de azil, in contextul in care numeroase tari membre UE sunt acuzate ca nu respecta reglementarile.

Cele doua state par sa fi schimbat brusc atitudinea flexibila privind primirea extracomunitarilor, incepand sa aplice strict procedurile de inregistrare a refugiatilor.

Klaus Iohannis, coleg cu Viktor Orban in problema imigrantilor. De ce?

Pe fondul reticentei Romaniei, Slovaciei, Cehiei si Ungariei de a accepta refugiati pe baza cotelor obligatorii, Comisia Europeana a anuntat miercuri ca a declansat proceduri de avertizare si sanctionare a 19 state membre UE care au implementat incorect regulile privind azilul.

Iohannis anunta ce s-a decis la Consiliul European: Cati bani va plati Romania pentru refugiati (Video)

Comisia Europeana a transmis scrisori de notificare formala ...citeste mai departe despre "Criza imigrantilor: Mii de refugiati din Germania si Austria, retrimisi inclusiv in Romania" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#refugiati Germania Austria retrimisi Romania, #refugiati Germania Austria retrimisi, #relocare imigranti , #Stiri International