Criza imigrantilor: Ungaria i-a expediat in Austria, dar premierul Orban tot nu e multumit

Sambata, 05 Septembrie 2015, ora 19:46
1079 citiri
Criza imigrantilor: Ungaria i-a expediat in Austria, dar premierul Orban tot nu e multumit
Foto: Facebook/Orban Viktor

Premierul ungur Viktor Orban, care se opune imigratiei, apreciaza ca transportarea de urgenta a imigrantilor in Austria nu rezolva provocarea tot mai mare cu care se confrunta tara sa in gestionarea strainilor ce incearca sa-i traverseze teritoriul.

Orban, al carui guvern nationalist cauta sa inchida frontiera de sud, cu Serbia, pentru a bloca calea solicitantilor de azil, a declarat sambata pentru jurnalisti ca mobilizarea masiva a unor autobuze in vederea transportarii unor imigranti arabi si asiatici in vest, catre Austria, a fost o masura exceptionala si ca nu se va repeta, relateaza AP.

El a apreciat ca blocaje create de catre imigranti in traficul rutier pe principalele autostrazi din Ungaria si decizia imigrantilor de a face tabere pe marginea autostrazilor, vineri noaptea, reprezinta riscuri grave atat pentru imigranti, cat si pentru participantii unguri la trafic.

"Este inacceptabil ca ei sa paralizeze traficul pe autostrada si sa-si puna vietile in pericol", a ...citeste mai departe despre "Criza imigrantilor: Ungaria i-a expediat in Austria, dar premierul Orban tot nu e multumit" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ungaria criza imigranti, #Orban Ungaria imigranti Austria , #Stiri International