Criza refugiatilor: Merkel vrea o actiune comuna la apropiatul summit al UE

Miercuri, 17 Februarie 2016, ora 15:45
1411 citiri
Criza refugiatilor: Merkel vrea o actiune comuna la apropiatul summit al UE
Foto: Facebook/Angela Merkel

Cancelarul german Angela Merkel a lansat miercuri liderilor europeni un apel la actiune comuna cu privire la criza refugiatilor cu ocazia summitului Uniunii Europene din 18 si 19 februarie de la Bruxelles, in contextul in care politica de deschidere a Berlinului fata de refugiati atrage critici tot mai vehemente.

"Este vorba, in primul rand, de a avea o pozitie comuna" in special cu privire la modul in care "dorim sa ne protejam frontierele externe" in fata afluxului de migranti, a spus Merkel, intr-o conferinta de presa comuna, la Berlin, cu presedintele Sri Lankai, Maithripala Sirisena, transmite AFP.

Cati dintre refugiati nu au sanse sa primeasca azil in UE si ar putea fi deportati (surse)

Ea a adaugat ca pentru rezolvarea crizei refugiatilor, agravata in a doua jumatate a anului trecut, trebuie cautata o solutie comuna impreuna cu partenerii UE, chiar daca de multe ori acest lucru ia timp.

Cancelarul german si omologul sau austriac, Werner Faymann, urmeaza sa-i ...citeste mai departe despre "Criza refugiatilor: Merkel vrea o actiune comuna la apropiatul summit al UE" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Merkel imigranti unitate UE, #Merkel imigranti Europa , #Stiri International