Criza refugiatilor - Premierul ungar avertizeaza: Politia va fi mai dura cu imigrantii de saptamana viitoare

Vineri, 11 Septembrie 2015, ora 15:47
960 citiri

Premierul ungar, Viktor Orban, a avertizat ca politia va fi mai dura cu imigrantii incepand de saptamana viitoare, intrucat recent refugiatii s-au revoltat impotriva autoritatilor ungare si resping inregistrarea.

"Avand in vedere ca ne confruntam cu o revolta a imigrantilor ilegali, politia si-a facut datoria in mod remarcabil, fara a folosi forta", a declarat Orban dpa o intalnire cu liderul grupului PPE in Parlamentul European, Manfred Weber, potrivit Reuters.

Orban a mai spus ca incepand cu data de 15 septembrie, cand intra in vigoare legi dure cu privire la imigratie, imigrantii care traverseaza ilegal granita tarii vor fi arestati.

Guvernul ungar a decis sa nu mai amenajeze "zone de tranzit" pentru refugiati de-a lungul frontierei cu Serbia, in locul lor urmand sa fie create oficii unde se vor primi cereri de azil din partea imigrantilor, iar cei carora nu li se va aproba cererea vor fi returnati Serbiei, au anuntat joi responsabili din guvernul ungar.

Criza ...citeste mai departe despre "Criza refugiatilor - Premierul ungar avertizeaza: Politia va fi mai dura cu imigrantii de saptamana viitoare" pe Ziare.com

#imigranti Ungaria politie, #imigranti Ungaria masuri , #Stiri International