Cum a distrus Statul Islamic monumente antice din Palmira executand trei persoane

Marti, 27 Octombrie 2015, ora 07:57
907 citiri

Gruparea jihadista Statul Islamic a executat, duminica, trei persoane, legate de coloane in orasul antic Palmira, in centrul Siriei, pe care le-a aruncat in aer, a anuntat, luni, Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO).

Statul Islamic "a legat de coloane trei persoane din Palmira si din imprejurimi pe care le-a arestat... si le-a executat aruncand in aer" aceste trei coloane, a declarat directorul OSDO Rami Abdel Rahman, citat de AFP.

Potrivit lui Khaled al-Homsi, un militant din Palmira, gruparea jihadista nu a informat imediat locuitorii orasului in legatura cu identitatea persoanelor executate si nici motivul executiei.

Teroarea vietii sub Statul Islamic: Decapitarile, amputarile si tortura, activitati la ordinea zilei

"Nu era nimeni acolo pentru a asista la executii. Coloanele au fost distruse si Statul Islamic a oprit accesul la sit", a declarat Homsi pentru France Presse.

Gruparea jihadista, care a izgonit fortele regimului lui Bashar al-Assad din ...citeste mai departe despre "Cum a distrus Statul Islamic monumente antice din Palmira executand trei persoane" pe Ziare.com

#Statul Islamic monumente Plamira, #Statul Islamic distrus Palmira, #Statul Islamic executat oameni , #Stiri International