Cum a manipulat Sky News: Autoritatile britanice neaga ca ar fi zis ceva de traficul de arme din Romania

Miercuri, 10 August 2016, ora 22:43
954 citiri
Cum a manipulat Sky News: Autoritatile britanice neaga ca ar fi zis ceva de traficul de arme din Romania
Foto: Captura Sky News

Agentia Nationala britanica pentru Combaterea Infractionalitatii (NCA) a comunicat ca postul Sky News a prezentat o filmare unui ofiter al institutiei, insa a precizat ca NCA a facut comentarii generale despre traficul ilegal de arme din estul Europei raspunzand unei intrebari despre Ucraina.

Raspunzand unor intrebari adresate de agentia Mediafax referitoare la mentiunile despre NCA facute in reportajul realizat de postul Sky News, Biroul de presa al Agentiei Nationale britanice pentru Combaterea Infractionalitatii a confirmat ca, intr-adevar, o filmare i-a fost prezentata unui ofiter al institutiei.

"Sky News i-a aratat o filmare unui agent NCA, iar noi am oferit comentarii generale despre traficul ilegal cu arme la nivel european din perspectiva autoritatilor britanice", a transmis un reprezentant al Biroului de presa al NCA.

La intrebarea daca NCA mentine comunicatul din reportajul Sky News privind existenta unor informatii despre un presupus trafic ilegal cu arme de foc in ...citeste mai departe despre "Cum a manipulat Sky News: Autoritatile britanice neaga ca ar fi zis ceva de traficul de arme din Romania" pe Ziare.com

#autoritati britanice ancheta Sky News, #ancheta falsa Sky News , #Stiri International