Cum ar putea arata Cabinetul Trump: Bancheri, magnati ai petrolului si oameni de afaceri. Nicio femeie

Joi, 10 Noiembrie 2016, ora 12:12
1063 citiri
Cum ar putea arata Cabinetul Trump: Bancheri, magnati ai petrolului si oameni de afaceri. Nicio femeie
Foto: Facebook/Donald Trump

Presedintele ales al Americii, Donald Trump, nu are in jurul sau personalitati sau specialisti cu care sa isi formeze un guvern traditional, insa echipa sa a facut mari eforturi in ultimele luni sa intocmeasca o lista scurta de oameni care ar putea face parte din cel mai eclectic si controversat Cabinet prezidential din istoria moderna.

Donald Trump ar putea aduce la Washington experti din sectorul privat. De aceea, staff-ul republicanului il ia in considerare pe Forrest Lucas, cofondatorul in varsta de 74 de al companiei petroliere Lucas Oil, pentru functia de secretar de Interne si pe bancherul Steven Mnuchin, veteran la Goldman Sachs, pentru functia de secretar al Trezoreriei, scrie Politico.

Este de asteptat si ca cei care au fost alaturi de Trump in timpul furtunoasei campanii prezidentiale - printre care politicianul si omul de afaceri Newt Gingrich, fostul primar al New York-ului Rudy Giuliani si guvernatorul statului american New Jersey Chris Christie - sa fie ...citeste mai departe despre "Cum ar putea arata Cabinetul Trump: Bancheri, magnati ai petrolului si oameni de afaceri. Nicio femeie" pe Ziare.com

#guvern Donald Trump, #cabinet Donald Trump, #Donald Trump presedinte , #Stiri International