Cum ar putea incepe Al Treilea Razboi Mondial chiar maine

Duminica, 11 Octombrie 2015, ora 09:00
1278 citiri

Situatia foarte tensionata dintre marile puteri ale lumii - inclusiv aliantele militare -, precum si conflictele si bombardamentele din Orientul Mijlociu genereaza ingrijorare, nu putini fiind cei care se tem de inceputul celui de-Al Treilea Razboi Mondial.

Ar fi nevoie doar de o mica scanteie pentru a incepe un conflict intre NATO si China sau Rusia, se arata intr-o ampla analiza The Telegraph. Astfel, s-ar declansa forme de razboi nemaivazute pana acum.

Va declansa China un al treilea razboi mondial?

In ultimele doua decenii, liderii de la Londra si Washington s-au concentrat pe operatiuni din locuri precum Sierra Leone, Bosnia, Irak, Afganistan si acum Siria, unde principala grija a fost si inca este reprezentata de slabiciunea statului, care face implozie.

In prezent, insa, sunt in joc curente serioase la nivel global, existand riscul ca statele puternice sa plece la razboi. Conflicte cu state precum Rusia sau China au fost ceva ce parea ingropat odata cu sfarsitul ...citeste mai departe despre "Cum ar putea incepe Al Treilea Razboi Mondial chiar maine" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#inceput Al Treilea Razboi Mondial, #risc Al Treilea Razboi Mondial, #razboi spatiu, #razboi spatiu cibernetic, #razboi mondial Rusia NATO, #razboi mondial China SUA , #Stiri International