Cum arata batalia din Mosul pe Facebook: Fotografii din mijlocul razboiului si selfie-uri din avioane F-16 (Galerie foto)

Vineri, 25 Noiembrie 2016, ora 10:15
1227 citiri
Cum arata batalia din Mosul pe Facebook: Fotografii din mijlocul razboiului si selfie-uri din avioane F-16 (Galerie foto)
Foto: Twitter/Hayder al-Khoei

Cand a inceput sangeroasa lupta impotriva Statului Islamic din orasul irakian Mosul, multi au fost alarmati de ideea ca razboiul este transmis live pe Facebook, Twitter si alte retele sociale.

Imaginile cu tancuri, arme, soldati raniti si piloti in avioane de lupta nu sunt chiar cele mai des intalnite pe retelele sociale. Poate ca batalia din Mosul arata ciudat si infricosator pe Facebook pentru cei aflati departe de campul de lupta, insa pentru cei care sunt mai aproape de conflict, postarile soldatilor irakieni reprezinta prima sursa de informare despre cum mai evolueaza ofensiva, scrie The Independent.

So, which emoticon would *you* use to describe your reaction to the operation to recapture Mosul? pic.twitter.com/yCnZ3HD0fC- Henry Schlechta (@massivetotoro) October 17, 2016

Militarii irakieni au inceput sa posteze pe Facebook tot mai des imagini si clipuri din mijlocul razboiului, cu zonele eliberate din ghearele jihadistilor, cu steaguri ale Statului Islamic distruse si ...citeste mai departe despre "Cum arata batalia din Mosul pe Facebook: Fotografii din mijlocul razboiului si selfie-uri din avioane F-16 (Galerie foto)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#batalie Mosul retele sociale, #razboi Mosul retele sociale, #lupte Mosul Facebook , #Stiri International