Cum arata Putin dupa disparitia misterioasa - ce au remarcat cei care l-au vazut de aproape

Marti, 17 Martie 2015, ora 08:25
2296 citiri
Cum arata Putin dupa disparitia misterioasa - ce au remarcat cei care l-au vazut de aproape
Foto: Epic Times

Vladimir Putin si-a facut, luni, aparitia dupa absenta misterioasa si neexplicata inca oficial din ultimele zile, dar semnele de intrebare din presa internationala continua sa persiste.

Zvonul privind problemele de sanatate pe care Putin le-ar avea capata contur, conform jurnalistilor care l-au vazut de aproape pe Vladimir Putin, in timpul intalnirii cu presedintele kargaz Almazbek Atambaiev, informeaza Business Insider.

Corespondentul AFP a relatat ca Putin parea "cumva palid", iar un reporter de la Bloomberg spune ca presedintele Rusiei "gafaia si vorbea pe nas" in timp ce transpira.

Pe de alta parte, Vladimir Putin a refuzat sa comenteze subiectul disparitiei sale, spunand ca "viata ar fi plictisitoare fara zvonuri".

Putin traieste! Unde s-a dus liderul de la Kremlin

Vladimir Putin a avut, luni, prima aparitie in public din 5 martie incoace. Liderul de la Kremlin s-a intalnit cu presedintele kargaz Almazbek Atambaiev, in Sankt Petersburg.

Disparitia misterioasa a... citeste mai departe despre "Cum arata Putin dupa disparitia misterioasa - ce au remarcat cei care l-au vazut de aproape" pe Ziare.com

#disparitie Vladimir Putin, #boala Vladimir Putin, #Vladimir Putin bolnav , #Stiri International