Cum au ajuns cersetorii romani sa faca donatii pentru refugiati

Marti, 27 Octombrie 2015, ora 13:36
1226 citiri
Cum au ajuns cersetorii romani sa faca donatii pentru refugiati
Foto: Arhiva Ziare.com

Romanii care au plecat la cersit in Suedia sunt organizati de Crucea Rosie pentru un scop umanitar - strangerea de bani pentru refugiatii care ajung in aceasta tara.

Insula Gotland este o destinatie populara pentru turistii germani pe timp de vara, atat pentru cei pasionati de cladirile ce dateaza din Evul Mediu, cat si pentru cei ce vin la plaja, sa faca baie in Marea Baltica sau sa se catere pe stancile ce ies din apa.

Cersetorii rromi din Suedia vin acasa - Cum a promis statul sa-i ajute

De cativa ani, pe strazile localitatilor de pe insula au ajuns si cersetori din Romania si Bulgaria, relateaza Deutschlandfunk.

The New York Times: Cersetori rromi atacati in Stockholm - cum testeaza limitele tolerantei suedeze

Suedeza Anna-Maria Bauer, care lucreaza pentru Crucea Rosie, spune ca de cateva luni cersetorii primesc mai putini bani decat inainte, din cauza crizei refugiatilor. Chiar si asa, romanii si bulgarii nu ii considera o competitie pe cei care cauta azil in ...citeste mai departe despre "Cum au ajuns cersetorii romani sa faca donatii pentru refugiati" pe Ziare.com

#cersetori romani Suedia refugiati, #cersetori romani donatie refugiati, #cersetori romani Suedia , #Stiri International