Cum este vazuta Theresa May, viitorul premier britanic, de la Bruxelles: Rece, competenta si hotarata

Marti, 12 Iulie 2016, ora 19:58
709 citiri
Cum este vazuta Theresa May, viitorul premier britanic, de la Bruxelles: Rece, competenta si hotarata
Foto: Twitter/Theresa May

Dupa votul pe Brexit, rolurile s-a inversat dramatic intre UE si UK. In trecut, ministerele britanice priveau de la distanta, reci, dramele de la Bruxelles, cum ar fi problema Greciei sau criza refugiatilor.

Britanicii observau, cu o spranceana ridicata, amenintarile si tensiunile dintre colegii lor de la Bruxelles. Insa in saptamanile de dupa referendumul pe Brexit, rolurile s-au inversat, relateaza BBC.

Restul uniunii a ramas cu gura cascata cand a vazut haosul de pe scena politica britanica si da, UK a fost comparat cu Grecia, dar fara vremea superba.

Ce fel de premier al Marii Britanii ar putea fi Theresa May: De la razboi la joburi si taxe

Cand vine vorba despre reactia UE la faptul ca Theresa May - actualul ministru de Interne - va deveni urmatorul premier al Marii Britanii, jurnalista BBC Katya Adler sustine ca liderii de la Bruxelles au decis mai intai sa priveasca, sa astepte si abia apoi sa actioneze.

"Vom actiona vizavi de Theresa May cand efectiv va face ...citeste mai departe despre "Cum este vazuta Theresa May, viitorul premier britanic, de la Bruxelles: Rece, competenta si hotarata" pe Ziare.com

#Theresa May Bruxelles, #Theresa May UE, #Theresa May negocieri UE , #Stiri International