Cum ii indoctrineaza Statul Islamic pe copii: Jihadistii ii forteaza sa decapiteze papusi

Luni, 20 Iulie 2015, ora 16:35
938 citiri

Jihadistii de la Statul Islamic au tot felul de modalitati pentru a-i indoctrina pe copiii din asa-zisul califat. Una dintre cele mai odioase este fortarea celor mici sa decapiteze papusi.

Fiecare copil primeste cate o papusa si o sabie. Cei peste 120 de copii sunt aliniati si primesc o sarcina de la instructorii islamisti: "Decapitati papusile!"

Scena pare desprinsa dintr-un film de groaza, insa este doar o lectie de brutalitate la care participa copiii care traiesc in teritoriile controlate de ISIL, arata Business Insider.

O tendinta ingrozitoare a Statului Islamic: "Bebelusi jihadisti" cu arma in mana si imbracati in teroristi

Un baiat in varsta de 14 ani, care se afla printre acei copii rapiti si facea parte din minoritatea religioasa yazidi, a spus ca, la inceput, nu a putut taia prea bine capul papusii - a incercat o data, de doua ori, de trei ori.

"Apoi m-au invatat cum sa tin sabia si mi-au aratat cum sa lovesc. Mi-au spus ca este capul necredinciosilor", a ...citeste mai departe despre "Cum ii indoctrineaza Statul Islamic pe copii: Jihadistii ii forteaza sa decapiteze papusi" pe Ziare.com

#Statul Islamic indoctrinare copii, #Statul Islamic copii, #Statul Islamic decapitat papusi , #Stiri International