Cum rasuna in Europa mesajul populist al lui Donald Trump

Duminica, 20 Martie 2016, ora 20:45
816 citiri
Cum rasuna in Europa mesajul populist al lui Donald Trump
Foto: Facebook/ Donald J. Trump

Analistii americani neoconservatori se aliniaza sa semneze o scrisoare deschisa acida impotriva favoritului republican la alegerile prezidentiale, Donald Trump.

In plus, acestia ii implora pe britanici sa nu iasa din Uniunea Europeana si il critica aspru pe Barack Obama pentru ca nu face mai multe pentru a o ajuta pe Angela Merkel, scrie Constanze Stelzenmuller, intr-un articol pentru site-ul Brookings Institution, preluat de Newsweek.

Aceasta sustine ca mesajul populist al lui Trump are ecou in Europa nelinistita si atrage atentia ca vremurile pe care le traim sunt unele "haotice".

Donald Trump, esecul republican dupa ce politica a fost confiscata de televiziune

Experta in afaceri internationale subliniaza ca europenii au fost socati sa realizeze ca Donald Trump are o concurenta reala in britanicul Boris Johnson, primar al Londrei, frantuzoaica Marine le Pen, maghiarul Viktor Orban, olandezul Geert Wilders, slovacul Robert Fico, turcul Recep Erdogan si rusul Vladimir ...citeste mai departe despre "Cum rasuna in Europa mesajul populist al lui Donald Trump" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Donald Trump mesaj populist, #mesaj populist Trump Europa , #Stiri International